jerawat nanah

nak tny skin care apa yang sesuai ye utk jerawat.. jerawat bnyak sgt preggy ni.. sampai menanah.. ??? .. xde confident nk klua.. ???

3 Các câu trả lời

Hi slm.. Maaf mnganggu.. Sy imah dri beauty consultants mary kay company.. Sis mempunyai mslh jerawat, jeragat, kulit muka kering / berminyak, kusam, bawah mata ada bengkak/ hitam, pori? Imah sedia membantu sis untuk mendapatkan kulit yg sihat & cantik.. Untuk pengetahuan sis, yg bestnya, sis dpt menggunakan scan analyzer ( scan muka) secara live dan percuma.. Berminat wsap 0149554118

Huhu memang xde ubat dia sis 😂 abis pantang nt barulah kecut smue .. Jerawat kering bagai ..

5y trước

Its normal sis .. Sy mcm tula ank ke3 nie .. Gigirl .. Abis rosak kulit muka nie .. 😁

biar je sis cuci muka bersih2 hormon org mengandung tu

5y trước

yke.. ? xde smngat ase ye..😔