daftar buku pink

Nak tanye unt first time buat buku pink blh ke pegi kk biasa je..ke mmg kena buat dekat kk ibu& anak shj..

6 Các câu trả lời

Setahu sy lah buat kat KK. Klinik swasta pun bole tapi ada orang pernah bgtau sy ada buku hamil private tak dterima kerajaan.. ada yang private punya sama dgn kerjaan. Nak selamat buka kat KK..

buku pink dftar di kkia ( klinik kesihatan ibu dan ank) kkia ni ada dlm stiap klinik kesihatan stai daerah..atau klinik desa ( tmpt trtntu sja)

Buka buku pink dekat kk ibu dan anak.

Klinik kesihatan Ibu & Anak (KKIA)

KKIA