nak tanya

Hi nak tanye mommies y bepengalaman kat sini.. Bila waktu sesuai baby pakai baby carrier & stroller? Penting ke beli sekarang?sebb baby pun dlm perot lg ..

2 Các câu trả lời

If Bli bby carseat pas bby lahir dh leh gune...blh je bli tu dlu sis..tu lg better senang nk bwk ke mane2 esp ms g chckup... Nti bby dh bsr skit dh bpe bln nti br bli stroller..or sis bli yg 2in 1 tu pn blh juge .carseat boleh merge dgn stroller tuk bby dua2 leh gune pkai.. mcm dlm pic sy bg ni..tp ni jnis sweet cherry... Bby sy gune yg mcmni..

Beli carseat dlu sis sbb naik je kereta kna pakai carseat.. carrier yg ergonomic tu 4 bulan ke atas.. stroller mula2 nie masih xperlu sbb dlm pantang x kemana & bby kecil lg.. carseat yg penting..