..

Nak tanye. klau warna tahi anak warna hijau gelap normal ke ? anak takde sakit ape. perut dia tak kembung. dia takde nangis2. atau perlu tukar susu ?

2 Các câu trả lời

Tu mksudnya dia xdpt susu pekat. Sis susukan belah knan. Sesi lpas tu bg lg kanan. Sbb susu awal tu cair fungsi utk hilang dhaga. Bila lma2 dia hisap kluar susu pekat utk kenyangkan dia. Bnda ni normal. Sis perhati klau njis da jd gold means dia dpt dua2 jnis susu. 😊

5y trước

ank sy mnum susu formula. dia xsusu bdan. mcm mne ye ?

Umur btpe bln

5y trước

baru 2bulan