Pmpers

Nak tanye, kalo baby baru lahir nk bgi dia pakai pmprs saiz Newborn ke S ye? Sbb ade yg kate saiz Newborn kecik tkut nnti baby tk selesa.

37 Các câu trả lời

Baby saya 2 pun besar 3 point something. So mmg pampers newborn tak muat. Saya beli saiz S terus. Okay je bile pakai tak bocor.

Beli size NB dulu, beli sikit saja sis ambil pek kecil sbb baby cepat besar.. Kalau dh tak muat baru tukar ke size S ke atas

Size newborn. S besa sgt unless baby klua besa gila. Baby sy lepas 4 kilo lebih baru pakai S. Tu pn agk besa la bg dia

Sy cadangkn sis Beli saiz Newborn dan saiz S. Beli pek kecil sja.Bila baby da keluar bru beli pek besar .

Better beli Size S, sebab leh sampai 7kg. Takdelah sempit sangat, dan baby pun cepat besar.

NB tuh pkai jap je.. sminggu blek umah dah kne tukar beli S lak.. huhu 🤭🤭

Beli nb peket kecik je.. Habis sepeket dah boleh tukar size S..

Sy kwn suami bg.. Pampers petpet yg combo.. Saiz nb n s..

Cari dekat website pampers & try sample. Amek dua² saiz

Newborn sis tpi bila baby dh besar skit boleh tukar s