Dah lepas kencing, rase nak kencing lagi

Nak tanye bile dah lepas kencing tapi lepas 5 minit rase nak kencing lagi tu di kire kencing tak lawas atau kerap kencing ye ? Sebab ape ye jadi macam tu ?

1 Trả lời

ada rs sakit tak ek ms kencing..kalau ada rs mcm sakit.kekdg sbb kurang air dlm bdn tu pun blh jd cmtu rs ms kencing tu tak puas nk kencing dan kerap lg n lg nk g toilet..tp kluar kencing tak byk dan mcm xpuas kencing..atau alami uti jngkitan pd saluran kencing..kalau risau dan mmpu tuk g klnik swasta better g jumpa doc n chck..mg dpmudahkan segalanya aamiin