kencing tak lawas, normal ke?.

nak tanya normal ke kencing tu tak habis.. ?dah kencing bila berdiri rase nk kencing lagi .. saya dah 35 weeks..

2 Các câu trả lời

Bahaya kalau kencing x lawas. Sy pernah kena, sekali lama2 dibiarkan. Sy kna jangkitan kencing dan dlm kencing ada darah. Kena tahan kat hosp, doc cucuk antibiotik slama 3 hari, lepastu kencing dah ok. Tapi doc masi saran makan antibiotik tu kat ruma smpai habis. Doc bagi antibiotik dgn ural yg bancuh dgn air tu. Kena pg hosp bgtau doc tentang kencing lawas tu sis

tak normal dear. bahaya untuk baby, check la. macam saya selalu saya beli ubat dekat farmasi. macam hospital dia bagi ubat cair mist possit(potassium citrate mixt)

4mo trước

yup, kencing tak lawas pun ya. tapi kalau jumpa doc kat kk dia cakap kencing kotor. so sama je kot. esok check up cakap dgn doc.