mandikan baby

nak tanya,umur baby berapa dah boleh start mndi air sejuk biasa tu ye?

12 Các câu trả lời

Brgntung pada prskitran sis n kslesaan baby , ank buah sy dkt sabah umur 1bulan mandi air sjuk dh sbb tmpt dia tggl agak panas , baby plk besar 3.9kg jdi cpt bruam klau mndi air suam

baby saya dari lahir hingga now 5month plus... mandi pakai shower suam... mandi sekali ngan dia kadang2 dalam swimming pool bersaiz sederhana besar juga air suam... 😍

Anak sy habis pantang.. mandi air sejuk.. tapi ikut cuaca sis.. klu sejuk.. sy mandiakan air suam walaupun anak sy dah 1 tahu. Kecuali mandi tengah hari..

Ank sye since 2month mandi air sejuk cuma petang sye mndikn dgn air suam. Klw cuaca sejuk atau hujan pon mndi dgn air suam.

Anak sy umo 4 bulan mandi air sjuk da hehe..Alhamdulillah ok xde slsema ke ape walaupun baby prem (33mggu)

Habis pantang dh bg mandi air biasa.. melainkan cuaca sejuk bru buatkan air panas.. kalau tak mandi je pakai air paip

Bergantung pada persekitaran rumah dan keselesaan baby, Puan. Macam anak saya dah 11 bulan masih lagi mandi air suam.

ikut cuaca persekitaran ,kalau hujan mandikan dgn air suam..kalau cuaca panas sja pakai sja air biasa ☺️

anak sya dri baru lahir smpai skg 9 bulan.. msih lagi air yg suam2.. klu air sejuk mngis.. xnk.. 🤣

anak saya Dari lahir sampai dah 3 tahun air paip je. ..

2y trước

hehehehehehe