Mandikan baby

Nak tanya ibu² semua boleh tak ?Baby mandi pakai ai suam sampai umur berapa bulan ye ? #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

4 Các câu trả lời

2-3 bulan kalau baby boleh terima air paip biasa..depend cuaca ..kalau air paip tu tk sejuk sy mndikan air paip jee..kalau hujan or sejuk sy mndikan air suam...

Anak saya sampai sekarang (2y++) mandi air suam lagi. Ikut keselesaan anak