Demam

Nak tanya,Sebelom Mommy2 tahu pregnant,mmg akan demam dulu ye?

99 Các câu trả lời

Sy dmm 2 mngu..pling lme dmm dlm sjrh hdup😂 mse tu instinct dpt rsa cam pregnt..cek2 naik double line

tade rasa apa2.. tapi seminggu sebelum cek tuhh hubby yg demam seminggu sakit pinggang badan apa semua

Xdalah.. Sy dulu letih lesu asyik nak muntah jer lepas tu baru tau pregnant.. Lain org lain simptomnya

Yup. Sy dulu mula husband demam pstu dia da baik sy pulak demam. Sebelum tu x pernah demam gilir2.

5y trước

Kite sme la sis..mula husbnd dmm pastu sy plk,pastu dia dmm blk..haha..klkr la bile diigt2 blk

Nak kata demam tu x sure tp batok selesema tu berpanjgan smpai 3 bulan. Dgn muka breakout 😭

Macam sy Alhamdulillah. Tak demam sampai skrg 33 weeks. Tapi aktif tak boleh duk diam 😅

Saya tahu pregnant masa perut masuk angin melampau2. Demam seminggu masa kandungan 9weeks

ye sis..sy kena demam mengejut..langsung tak boleh nak buat apa2..cek upt positif 😬

Sy x demam.. Tp dlm 2minggu cmtu setiap mlm bdn akan panas.. Bangun esok normal blk.. 😄

5y trước

Macam sis semua handle kalau keadaan mcm tu? Ada petua tak nak bagi sejuk badan. Saya pun sama mcm tu.

Saya jarang nak demam tp tetibe je demam on off rupanya ada baby dlm perut hehehe