pengalaman pertama

nak tanya...saya sudah 30 week..saya dah mula mengira pergerakan baby dalam perut..tapi baby xbanyak bergerak..dia cuma menendang sekejap2..susah untuk saya mengira pergerakan dia..adakah ini normal?

1 Trả lời

tk normal . kalau tak cukup sila ke hospital utk dipantau okey♥️ . sekejap² tp cukup n pg ke mlm n ada je gerakan . itu ok . even 4 jam kalau kejut² baby, tetap tak gerak , kene serah diri ke hospital tau