MINYAK GAMAT

Nak tanya..saya kerap gatal miss v pastu garu2 sampai pedih..habis merah2 miss v saya Kalau saya sapu minyak gamat area tu boleh tak

2 Các câu trả lời

Tak boleh sis, kena pergi jumpa dr. Ibu yang tengah pregnant adalah sangat berbahaya jika ada keputihan yang teruk sampai gatal sebab nanti janin boleh kena jangkitan kuman. Nanti dr akan bagi antibiotik

Mungkin disbbkan keputihan. Kne jmpe dktor. Takot nnt tkena jgkitan kt baby.