Area bawah dekat dalam miss V gatal

Assalamualaikum and selamat malam mommy's ☺ tumpang tanya kalau area dalam miss V gatal gatal tu normal ke?? #pregnat10weeks1days

3 Các câu trả lời

Gatal sbb keputihan ke? Kalau ad keputihan bgtau misi nnti dia bgi ubat msuk bwh tu. Sy dlu gtl jgk sbb keputihan. Lps msuk ubat tu trus hilang gatal

2t trước

alhamdulillah, semalam jumpa doctor terus bagitau gatal Kat bawah, doctor bagi ubat masuk bawah, terima kasih banyak bagi info ☺

saya punnnn ada rasaa mcm ni waktu week 9. sekarang week 10. rasa gatal2 dalam miss v. tapi skrg dah takdeee.

2t trước

normal ke tu??

Kena bgtau doktor sis. Nanti doktor akan buat pemeriksaan kot2 ada jangkitan kuman ke apa

2t trước

tq infonya☺