Poliklinik kesihatan

Hi, Nak tanya,klau bawak baby ke klinik swasta. Tpi bukan klinik pakar kanak-kanak,ok tak Sebb bukan klinik pakar, Baby ada ruam, dh nak 1 badan dh ruam, Terima kasih.

1 Trả lời

Yang seeloknya klinik pakar kanak-kanak. Tapi kalau area rumah awak takde klinik pakar kanak-kanak, boleh pergi. Awak duduk area mana?

10mo trước

Alhamdulillah semalam dh pi klinik pakar, duk bandar baru Bangi ja. jumpa klinik pakar kat Google 🤗🤗