Baby ekzema.

Mummy, anak saya naik ruam yg teruk satu badan (kecuali muka) lately ni. Saya dah bawa pergi klinik pakar kanak-kanak tadi. And doc cakap anak saya ekzema tahap ringan. Means belum teruk lagi. Doc bg gel utk sapu satu badan. Dkt sini saya nak tanya, incase kalau baby saya tak serasi jugak dgn gel ni ada tak solution nak pakaikan apa utk kurangkan ruam dia? And mcm mana cara penjagaan baby ekzema ya dari segi sabun basuh baju, sabun mandian & lotion badan dia? Bahan apa yg dia perlu elakkan utk pastikan ekzema dia jadi lagi teruk? #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

Susu pon main peranan sis kalau baby susu fm

1y trước

betul sis. cumanya taktau nak start tukar susu apa. takut baby sembelit pulak 😥