buku pink

nak tanya..kalau beranak sblm ni x buat buku pink, beranak seterusnya ada mslh tak nanti? dr mrh x...first baby, saya blm nikah tpi baby tu saya jaga smpi skrg. skrg tkut nak pergi hsptl kerajaaan huhu#mommybuntu

22 Các câu trả lời

bukak je buku pink, kalau takut kene marah, sblm gi tu prepare jawapan atau balasan nk bagi kt doc or nurse, lawan balik, jgn senyap je sbb da ready awal2 nk gi perang mulut kennn hehehhe yg penting positif, jgn risau sgt..kalau x, doa banyak2, baca ayat kursi semoga dipermudahkan urusan dan x byk songeh ngn doc/nurse..kdg2 diorg pun penat sehari suntuk nk ngadap patients..doa yg terbaik ye, buatlah buku pink tu, x rugi apa2 pun demi anak kesayangan

knp ye rata2 kes hamil tak nikah risaukn prsoalan dr nurse doc bla bla. buat je lah buku pink tu. klu nurse tye jwp je lah. sdgkn yg nikah pon nurse tye mcm2. smua tu kan maklumat. knp nk rsaukan soalan nurse.? malu kah? hadap je. dorg pon manusia. dorg nk korg jd kndungan baik2 je.

4y trước

sbb tu jgn fokus dengar ckp org bnd yg negatif...org kta suka fokus bce review yg xbaik dr yg baik..sdhnya beri ksn negatif pd mreka yg dlm keadaan bgini.

x pe awak pergi jer buat buku pink tu , doktor x mrh ,awak jujur jer awak x kahwing ,sbb sy pon lalui SMA mcm awak skrg ni anak first , alhamdulillah smua berjln dgn baik ,awak kena buang rasa takut awak ,ap ii pon dgn keadaan covid ni awak kena buat temu janji di online 🤗

buka je puan.. nurse xtanya pun tntg buku pink anak first.. kalai ditanya katakan hilang. cume.maklumat bayi first contoh macam kaedah bersalin berat bayi masalah puan ketika mengandung macam gula berat badan waktu mengandung anak first mungkin nurse akan tanya

jgn takut sis nk buat buku..buat buku senang nurse doktor pantau sis & baby dlm kandungan.buat buku free jer,dpt ubat2 pon free.doktor scan pon xpyh byr..rugilah xbuat buku pink....kalau sblum ni xbuat xapa la,jgn ulang kli yg kedua ni..

4y trước

Tak marah la awak . Dia tnye je . Ada buku Lama tak ? Tkde . Dia okey je

jangan takut, kakak sy pon 2 kali luar nikah tpi demi anak buat juga buku pink jwb je soalan doc/nurse agk2 kurg ajar jwb balik kita ada hak utk melawan..org tk thu apa kita lalu 😊

rasanya nurse x tanya anak yg lepas ada buku merah ke x... anak yg sekarang ni dia akan tanya.. lbh kpd soalan umum trg pregnancy yg skg ni.. inshallah xde apa2..

sama la macam saya, sekarang saya tengah preg 28w yang sulung tu dah 4tahun. buat je buku pink depa takde hak pun nak marah 😂

bukak buku kt klinik swasta je x bnyk sgt tnye , kdg wt kt kerajaan niy nurse yg melebih , doc x bising mne pon 😌

bukak aje takde masalah.. saya anak pertama takde buku pink sebab beranak swasta.. anak kedua baru bukak.