buku pink

nak tanya..kalau beranak sblm ni x buat buku pink, beranak seterusnya ada mslh tak nanti? dr mrh x...first baby, saya blm nikah tpi baby tu saya jaga smpi skrg. skrg tkut nak pergi hsptl kerajaaan huhu#mommybuntu

22 Các câu trả lời

sebaiknya puan jujur sahaja ya dengan nurse bg mengelak.masalah ketika mengandung anak kedua ni.

jgn rsau xde sapa nk mrh sis...yg pnting bby sht awk slmt.. nyawa lg pnting..yg lain pdulikn..

tak perlu fikirkan doc marah atau tak, kesihatan anak dalam kandungan lagi penting

kalau anak first xde buku pink.. sis x gi cucuk vaksin ke yg tiap bulan tu?

4y trước

baby i ada pegi vaksin

Pegi buat aje... peduli Kan Kate mereka..asalkan Anok sihat sudah...

pergi je.. janji baby sihat.. itu penting..

tk marah sy pon mcm awak jgkk jnji buad bku

pergi jaa puan . tak ada masahalah

so second baby anak luar nikah jgak?

4y trước

dah kawin

Xda masalah pun

4y trước

X marah la. Cuma banyak soalan tentang kandungan seblmnya