Hadiah Baby atau hadiah mommy yang pernah kita dapat and appreciate sangat?

Nak Tanya...hadiah apa yg mommy2 semua appreciate sangat sama ada utk baby atau utk mommy, yang dapat masa lepas delivery..kawan2 or relatives bagi..

1 Trả lời

Semua saya hargai😉 Toileteries, pakaian, bath tools, diaper changing tools, bags, makanan, diziarahi, tunjuk ajar penyusuan susu ibu, duit, milk storage, love & care, keperluan tidur, buku, toys, carrier.