Bf and formula

Hello nak tanya..baby sy baru 22 weeks..sy bagy bf and susu formula..sbb kadang2 bf xckp...so normal ke baby Saya muntah after 1 day and setiap Kali berak after feed

2 Các câu trả lời

Memberi susu ibu atau susu formula kepada bayi anda dengan botol boleh menyebabkan lebih banyak udara tertelan, kerana ia boleh menelan lebih cepat. Terlalu banyak udara di dalam perut boleh menyebabkan bayi anda tidak selesa atau kembung dan mencetuskan muntah

muntah or jeluak? berak tu normal lepas minum fm