Mix bf + formula

Hi moms! Nak tanya if baby mix bf n formula , formula tu cuma ambil waktu malam sahaja dlm 3 oz . Baby still kena berak setiap hari ke? If tak berak masih normal ke? Sbb hanya ambil 3 oz formula sahaja sehari selebihnya bf. Baby sy 3 bulan

2 Các câu trả lời

baby sy pon mcm ni. dia since 2 bulan haritu . 9 hari baru berak. kk dah g kli ik swasta dah g. doc kata normal asalkn perut tak keras n dia active so tkde mslh

normal. fully fm pun tak wajib berak tiap hari. janji baby tak meragam, tak sakit perut, okay je