Berapa lama ?

Hai mommies , anak saya 2 bulan 28 hari. Semalam start bagi formula at the same time campur susu badan. Cuma Nak tahu, biasa nya baby akan berak ambil masa brapa hari ya? Sbb nk tengok sama ada sesuai atau tak dgn susu formula . And before this df so Jarang berak and dr kata normal Kalau bf baby Jarang berak . Tapi dah campur formula ni bila anak nk berak 😂

2 Các câu trả lời

usually 1-2 days paling lama. nanti dia berak, tgk tekstur. klu tak sembelit (ketul2 keras kecik warna hitam), is okay.

11mo trước

Thank you!

Saya df juga tapi anak saya hari2 berak. Normal ke kalau tak berak?

11mo trước

I see. Thank you info