First mom

Nak tanya,baby sy 2bulan 19hri, skrg nie baby sy banyak tidur dan mcm kurg menyusu,bila nak susu tu dia mcm main2,dan susah nak minum, ada masa sy bg masa dia lena tidur haa masa tu elok dia minum.. jam susu sblm nie sy ikut 2jam 2oz sekali, bila skrg nie dia susah nak susu sy jarakkan Susu dalam 3jam 3oz, kdg tu lebih 3jam dia tak de mintak susu.. apa perlu saya buat? Botol dari avent ke pigeon, susu masih sama dupro.. risau bila baby mcm tak nak susu tu, susu badan sy ad cuma sikit bukan smpai dia kenyang.. ada pendapat dan suggestion apa2 tak untuk bantu saya.. #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

biasa bila baby dah pandai ni mmg dorang akan kurang minum susu, dorang nak main2 je. betul cara tu, susu kan time baby mamai confirm baby minum atau susu kan dalam bilik yang sunyi

2y trước

thank you ☺️