tiada spotting?

nak tanyaaa sayaa dha masuk 6 mingguu sampaii skgg blom spottingg normal kaa tuu??.#firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu #advicepls

13 Các câu trả lời

Uish awk faham x spotting ni apa? Spotting ni keluar darah mcm awal2 nk period gitu dan ia adalah tanda bahaya buat kandungan awk. Jika ada spotting kena terus pegi check sbb blh jd tanda2 keguguran.

knapa nk spotting?? awt tau x spotting tu ap? tlong bykkn mmbca tntg kehamilan... spotting tu ibarat kluar darah...slalunya yg kluar darah ni petanda ggur or rahim xkuat...

saya rasa yang awak maksudkan implantation bleeding/ spotting kan. tak semua orang perasan sebab dia secalit kecil je. saya pun tak perasan.

Xde spotting la bgus,😂 doc y ckp bukan sy, sy xde spotting, ggur sblum ni ad

thank youu💕🙏.Sorryy 1st babyy jadii nak tanyaa jakk.jngnnlaa marahh🤭

kenapa awak nak spotting? spotting patutnya perkara yg perlu dirisaukan

normal. kalau ade spotting yg kena risau. take care

normal saya pun mcm tu xde spotting sampai skrang

maaf spotting tu ape?

Normal ...