pregnant tapi belum kahwin

nak tanya ya if pregnant between 18 - 20 tahun tapi belum kahwin lagi, baby dengan mak akan di ambil oleh kebajikan ke ?

3 Các câu trả lời

Kebajikan tkkn amik kalau kita nak jaga baby tu , cuma nanti nak keluar hosp kena ada waris datang amik mak / ayah / adik beradik . Nnti dekat hosp pun kebajikan dan nurse akan jumpa kita untuk tanya 😊 saya pun mcm tu tahun lepas .

kebajikan xkan ambik if klw kita nak jaga ank kita kebajikan akan tanya nak jaga atau mcm mna klw kita ckp nk jaga mmng depa xakn ambil nnti bila time bersalin kena ad waris sekali dengan kita..utk kluar dri hspital

rasanya bby saja. klu mak nak jaga kena ada waris (mak/ayah)