Keguguran atau tidak?

Nak tanya waktu scan 7 week dah nampak baby tp jantung dah stop..jd doktor sah kan keguguran tp c puas hati ..pergi jumpa doktor lain ketika dah 8 week ..tp baby plak x ada..klau jantung dah stop..baby akan mengecik ke? Dan doktor pon sahkan gugur sbb sepatut 8 week dah nampak baby ..jd mcm keliru disitu..sapa2 ad pengalam..doktor suruh cuci tp sy tunggu utk turun sendiri dlm tempoh 2 minggu..

1 Trả lời

saya biasa gugur masa 12 minggu. tapi masa scan 7 minggu jantung baby belum ada. masa 12 minggu waktu turun darah tu baru chek semula. doktor scan & bgtau usia kandungan mcm 7 minggu. saya rasa mmg baby x berkembang sbb dari awal x da dengupan jantung