Santan

Nak tanya. Waktu berpantang, kite boleh makan lauk bersantan ke ye?

2 Các câu trả lời

Ikut badan dear. Mkn apa pun klau was2 cuba skit dlu. Xsakit perut lpas tu ok lah. Ni cara sy brpntang ikut ptua mama sy. Sy cuma alergik ikan kembung ja msa jhitan blum smbuh. Mkn sebelah. Xlama rsa gtal kt tmpt jahit 😅 lpas jhitan da ok, ok ja mkan. Tlur pn sy ok mkn wktu jhitan belum smbuh.

klau sya blh jerr mkn...mil n mak sya sndri pun xprnh plak mlarang mknan brsantan.. lgi2 kawen dgn org nogori mknan fav dorg kn masak lemak cili api...hri2 duk mkn santan...Alhamdulillah xde ape2...