Makanan berasaskan SANTAN

Nak tanya, ibu hamil 1st trimester boleh makan makanan berasaskan santan? Contoh buat sayur masak lemak putih ? Anyting relate dgn santan? Tenkiu.

10 Các câu trả lời

kandungan trismester pertama apa pun tk boleh nak masuk...masuk trismeter kedua baru dpt masuk sikit2..

Boleh sis.. saya dari awal preggy smpai dah 2st trimester slalu makan lauk yg berkuah santan.

Time pregnant smua blh, yg byk blh bila dh pantang and bf😔😔

Boleh je.. Asal kan bukan mengandungi gula yang tinggi.

Boleh tapi kena control sikit. Org tua Kata santan tu angin.

5y trước

Welcome sis..

Boleh sangat. Sebaiknya santan segar la..

terimakasih semua yg sudi share 😉

Boleh je. Nothing harm pun

5y trước

Ok sis tq 😊

Boleh la