Duphaston

Nak tanya unat kuat rahim tu kena makan sampai bape week ? Saya 9week 4days skrg. Tapi baru perasan ubat tu dah habis. Kena konsisten je makan ke ?

2 Các câu trả lời

Sis ada spotting ke? Sis g jumpa doc dlu.. Scan.. Kalau ada spotting lg.. Sis mntk lg dgn doktor.. Tp ubat tu dgn saranan doktor..

Sya makan smua smpai habis,kalau dokter scan baby ok dan sihat, dia tk bagi kita minum dubhaston lagi.sya pun minum smpai 9week