Bantu saya please

Nak tanya . Sy prgnt 24minggu. Anak aktif sngat. Bila bgerak tu rasa sakit sangat2 bhgian perut. Dan rasa sakit bhgian belakang. Bila sakit tu tak tahan sangat. Normal ker anak gerak kita akan sakit perut. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

24 minggu dah kuat ke sis baby nya? saya 26 minggu baby gerak dlm perut pun masih rasa geli2 sikit je 😅

2y trước

better jumpa doc la sis. sebab kalau ikut kan baby kecik lagi dalam 500-600g. Jadi sepatutnya tak sakit kalau dia gerak2 sekali pun. Takut punca nya datang drpd lain hal ☺️