keluar air

Nak tanya ,sy baru preg 10 minggu tapi tadi bawah sakit sgd sgd dan rasa keluar air bila check keluar jernih skit ..kenapa ya? Risau pula rasa tapi perut rak sakit pape pun?

3 Các câu trả lời

Pegi check latakut air ketuban. Sy keluar air jugak mse 25 mggu. Doktor ckp air ketuban. Skg ni kne warded doktor nak monitor dan beri antibiotik.

Better jumpa doc. Macam kawan sy leaking jugak,sampai kena tahan wad. Bila cek doc kata bukan air ketuban. Doc pun tak tau air apa. 😅

Better check kat hospital sis. Takut ada apa².