Cooler beg susu

Hi nak tanya, sy 1st time mom. Bekerja dan akan hantar baby ke pengasuh. Perlu ke ada 2 breastmilk cooler beg? 1 utk bawak ke office & 1 letak susu utk bagi pengasuh?

Cooler beg susu
2 Các câu trả lời

Tak perlu 2 kalau pengasuh bg tumpang ebm dlm fridge kt rumah dia. Cukup 1 saja di opis. Tp kalau opis ada peti sejuk pun tak perlu dgn syarat jarak rumah ke opis tak jauh (tapi disarankan ada in case emergency). Mcm saya ada 3 cooler bag. Utk letak kt rumah pengasuh, kt opis & 1 lagi saja2 beli huhu. Saya letak kt rumah pengasuh sbb taknak ebm bercampur dgn barang2 lain dlm fridge pengasuh

Perlu..1 kat taska, 1 bwk pergi kerja..