Perlu 2 cooler bag susu?

Hi momy. Saya 1st time mom, bekerja dan akan hantar baby ke pengasuh. Perlu ke sy standby 2 cooler bag? 1 utk bawak ke office & 1 lagi utk bagi ke pengasuh?

Perlu 2 cooler bag susu?
3 Các câu trả lời

ni kena tanya pengasuh. tp bg saya better ada 2. sbb kita pun mesti nak guna jgk kan kat ofis nak letak ebm yg dah pump kat ofis. 1 beg lg utk pengasuh kita boleh prepare awal2 malam susu letak dlm botol2 sumbat 1 beg terus dlm peti, esok capai terus keluar rumah je

kne tnye pengasuh dia boleh simpankan x susu kite dlm peti ais dia ? kalau boleh, xyah beli. kalau pengasuh ckp xboleh, kne standbykan 2cooler beg n ice pack lebih sikit.