Susu ibu hamil

Nak tanya susu ibu hamil mana yg elok? Saya beli anmum ramai cakap tak elok?

2 Các câu trả lời

klu nk ikutkn anmum mmg rmai nurse n doc ckp x elok sbb kndungan gula tinggi..blh end up dgn gdm..tp blh jer minum cuma jgn ikut sukatan dia bg tu..kurangkn ckit biar cair..sbnarnye blh jer minum susu apa pn x semestinya kna minum susu khas utk ibu hamil jer ☺️

Dh beli tu, minum jer sis. Nnt membazir plak.. Blh cairkan sikit spaya x manis sgt..