SUSU IBU HAMIL

Susu apakah yang elok untk ibu hamil first trimester pertama #pleasehelp #ingintahu Anmum okay jugak ke?

2 Các câu trả lời

Saya ada baca byk yg kata susu khas ibu mngandung tu kbykan gula tggi.. kbykn org mmg suggest susu fresh je.. mcm saya skrg saya mnum susu dutch lady je atau apa2 yg ada kdang hl ke goodday ke jnji susu fresh pnya saya suka jer 😋

Apa2 susu pun boleh. Kalau macam sy lagi suka fresh milk. Kalau susu preggy tu kadang2 gula tinggi 😁

3y trước

Boleh takde masalah 😁