SUSU AWAL MENGANDUNG

Nak tanya, susu awal mengandung untuk pembesaran janin jenama apa ye?#firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Hi qiesya, maksud awak susu ibu mengandung ke? Sy dari awal sampai skrg 26 minggu minum Susu Anmum Materna perisa biasa. Sy suka ni sebab tiada gula tambahan dan sy dah test mogtt dua kali dah, tidak pernah sangkut gdm. of course, apa sy mkn pun ambil peranan juga. Kalau perisa lain mmg ada gula tambahan jadi tolong elakkan beli jenis berperisa ya.