hai nk tnya

nak tanya susu apa yang ok untuk diminum bg yang ada kencing manis#ingintahu #firstbaby

9 Các câu trả lời

Nurse cdgkn 'fresh milk' bkn yg ada tulis full cream/low fat. Nurse ckp susu dlm tin/paket bergula. Saya pun tak pernah lagi beli susu tin/paket yg tak ada gula so tak sure kewujudan susu dlm tin/paket yg tiada gula. Tengok lah ingredients susu sebelum beli.

Saya minum ESP Shaklee Susu Kambing Mamadil Susu Kambing Gold 916 Susu Kambing RRayyan Susu Kurma Farm Fresh Alhamdulillah semua tak naikkan gula. Saya pesakit kencing manis.

susu segar/low fat yg dlm kotak ... contoh: dutch lady,HL ... Susu tepung bleh mnum everyday...jgn mnum yg perisa sbb gula tinggi

susu segar biasa. yg dalam kotak tu. fresh/full cream. jgn amik yg ada perisa2 tu tinggi gula

fresh milk yg zero sugar. jangan minum susu mengandung anmum tu.

amik susu rendah gi sis. contoh enfamamak

c2joy

hl