Ruam panas

Nak tanya, sudocreme boleh sapu di kepala baby ke? Kepala baby naik ruam macam jerawat tu. Kesian pulak saya tengok#bantusharing #bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

sudocrem ada terlalu banyak unnecessary additives. ada bahan listed dalam tu yg suspected endocrine disruptor & ada carcinogenic effect in animal study. personally saya sendiri takkan guna, apatah lagi untuk baby.

7mo trước

okey sis, thanks sharing. ada recommend apa2 nappy cream tak sis @MHHmummy ? ke tak perlu ye