Lapar Tengah Malam

Nak tanya soalan no 1:Normal kah kalau mengandung 22week sllu lapar jam 1, 2malm, walaupun dah makan jam 12 pgi lebih tadi huh... No 2 : mengadung minggu ke berapa dapt menyebabkan kaki bengkak?? #pregnant anak petama?

8 Các câu trả lời

Normal kalau lapar tu.. Yg no dua tu ikut pada sesetengah orang, saya dah 37weeks alhamdulillah tak ada bengkak kaki, kalau tak bengkak kaki tak pe mudah bersalin..

5y trước

Yeke.. Saya 2x pregnant bengkak kaki kedua² belah. Alhamdulillah. Dua² senang melahirkan..

1. Normal je tu. Sy pn slalu cmtu dlu. Haha 2. Xsemua org akan alami kaki bengkak. Sy sepanjang preggy kaki xbengkak pn. Alhamdulillah. Mgkin terlalu aktif.

Sy bru je lepas makan burger jam 1am td..sblom pregnant nk abiskn sebiji burger pun susah skrg time pregnant cm tk cukup sebiji pula😂😂😂

5y trước

Klo tak makan tak boleh tdo pula perut asyik bunyi😆😆

Normal tu sis 😊 Xsmua dpt rsa bengkak kaki sis,mcm sy msa preggy anak sulung kaki bengkak tpi yg kedua ni x

1. Normal sbb bb lapar haha 2. Tngok pada org ada awal yg bengkak ada yg smpai bersalin pun tak bengkak.

Normal..baru saja alas perut tadi..subuh2 tbngn lapar kena layan juga kalau biarkan pedih ulu hati pula

Normal sis . ne pn baru ja makan lekor cicah sos . nyum nyum .

Tq allz