Asyik lapar

Normal ke asyik lapar? Week 23 4 hari. Padahal baru makan nasi 1-2 jam tadi. Lapar dia macam tak makan seharian. Tapi bila makanan terhidang depan mata. Lahai sikit je makan. 😅 #firstmom

9 Các câu trả lời

Mcm kami mkn pun x benti benti asyik lapar je...tpi berat badan x naik naik asyik 58 kg ja

2t trước

tu lah yg merisaukan saya. sebab berat ibu tak naik. tapi scan kt swasta masa detail scan. doctor kata berat baby okay. hah risau betul haha

betul2.. saya yang dh masuk week 25 ni pun lapar teramat sangat., bila makan sedikit rasa senak

normal sis sy lak masuk 34w sntiasa lapar tpi xmkn yg bert² cuma mkn biskut dn roti² mcm tu la

2t trước

hehe alhamdulilah bby pon aktif ...

sama saya pun. lapar ja memanjang cuma bezanya awak makan sikit, saya makan banyak haha

2t trước

berat saya tak naik awak huhu

Normal tp still kena kawal nafsu mkn ya..klu x berat badan naik mendadak..

2t trước

setakat 6 bulan ni berat naik sekilo. tapi tulah baru trimester kedua. hahaha

Normal awak. Mkn je kalau rasa nk mkn tu

2t trước

Wah x lama dh tu

normal rasa macam tu

2t trước

baik. terima kasihhhhh

5318232

normal.

2t trước

terima kasih mummyyy. hehe