Minum Ubat kurus

Hi nak tanya Smlm saya buat upt 2 line.. Tapi saya takut, sebab saya ada makan ubt kurus detox kurus, dn guna skincare ada retinol.. Risau terjadi apa2 pada baby, ni adalah prgnncy yg ke3.. sbb saya betul2 taktahu saya pregannt.. saya ingat saya gemuk sebab byk makan, jadi saya pun makan je ubat kurus. Tanpa sedar saya pregnn sebenarnya.. ada tak sudi share kalau ada yg pernah alami,,sementara tunggu isnin nak buka buku pink..

2 Các câu trả lời

sedang pregnt 19 week Sy pun tdk Tau mgandung hr tu ada mkn ubat utk lancarkan haid last² cek upt 2 line masa 6 week x Tau mgandung sbb period x datang 6 bln tp smua ok jg doa yg baik² sj ha

bnde dh lepas, doa je yg baik2 smoga baby takdek apa2.

23m trước