sakit gigi

Nak tanya. Siapa sini masa preggy dy sakit gigi.. Skrg dah 17 weeks, sakit gigi baru melanda.. Sakitnya yaa ampun.. Bolehkah mommy makan penadol utk legakan sakit gigi.. Xtahan laa sakit smpai menusuk kepala..

2 Các câu trả lời

sy pernah jd..mmg aakit..smpaikan sy pergi klinik gg utk cabut..tp doc tak bg...so sy cume gosok gigi guna ubt gigi sensodyne je..alhamdulillah elok dah..kkdang je trasa sengal2 tp x la skit cam aritu...

5y trước

Tq nasihatnya.. Nt sy cuba..

Awak kena ambil 1000mg calcium untuk tulang dan gigi . Saya masa mengandung gusi je jadi senang luka and akan jadi macam swallon tu kalau dah luka . Ada tiga tempat , lepas bersalin baru hilang .

5y trước

Okok.. Nt sy try