gigi bongsu

Hai mommy semua, ade ape² tips tak untuk legakan kesakitan ni ? dah taktahan sakit , gigi bongsu nak buang skrg takboleh sbb tengah pregnant , gusi pun sakit kat area gigi bongsu tu

gigi bongsu
3 Các câu trả lời

kumur air garam n kena pastikan jgn ad makanan tersekat dekat situ kalau tk nanti lagi sakit ..lepas makan terus kumur

Kalau sy kumur2 guna air gram ..letak gram dlm air suam then kumur2 .bwt slpas brus gigi dan sblum tido

kumur pakai air garam