Minum air gula

Nak tanya siap2 hehe ✌🏻 contoh kalau esok kita kena minum air gula. Nurse KK suruh puasa start pukul 12 malam jgn makan apa2 lagi dah. Untuk next day esoknya, pagi tu sebelum nak ke klinik, boleh ke kita minum air? Kalau air masak boleh tak? Ke tak boleh masuk apa2 dalam perut?#bantusharing #babyfirst

18 Các câu trả lời

bergantung pd klinik tempat kita rujuk. Mcm kk tempat sy puasa mula jam 10pm, dan x blh minum air kosong langsung.

2y trước

Ouh mcm tu, okay baik sis tq share❤️