Usia kandungan tak sama dengan tarikh first period

Nak tanya sesiapa ad pengalaman yg sama Period sye mmg x teratur sblm ni sbb sye ada PCOS kalau ikut tarikh first period skrg dh 10weeks Kemudian bila scan baru2 ni, cek kantung ada heartbeat n yolk sac tp kcil. Doc estimate dalam 6 weeks baru Tpi alhamdulillah kantung heartbeat smua ok. Normal ye lari banyak minggu mcm tu? Ada sesiapa pernah sama mcm ni? #firstmom

5 Các câu trả lời

Normal kalau period irregular awak 😊 sy pun pcos. kalau based on lmp dah 11 weeks, tapi baby baru 9w1day

Yup normal biasanya kalau jenis period tak teratur. Means waktu subur pun tak tentu bila.

normal .. saya pun beza 3minggu dgn tarikh first period .. sbb saya period tak teratur

sy pun beza 4w .. doc ckp slgi bby kita baik2 shja xda mslh .. In Sya Allah

Sy pun sama beza 2 mggu dari lmp