Ada mommy yang pernah alami tak?

Salam, ada tak sesiapa yg ada pengalaman sama mcm saya. Kalau ikut tarikh last period sepatutnya dah 7minggu, tapi bila scan baru 5minggu 6hari. Kantung dengan janin dah nampak tapi heartbeat tak jumpa..

1 Trả lời

awak period regular x? kadang ni persenyawaan berlaku lambat. nnt repeat semula scan

9mo trước

rezeki awak nampak baby awal. ada stgh mommy 5w belom nampak pape lg. nak nampak heartbeat klip2 boleh repeat scan masa usia kehamilan awak 8@9w dan keatas. inn shaa allah, selagi awak xde spotting/bleeding kandungan awak baik2 sahaja❤️