Pregnant @ x

Sye delay period msuk hari ni 8hari..sblm ni period sye ok..cycle 28hari & klau lbh pn xlbh dri 30hri..tp this month period xkluar..tp bile buat pregnant test, ngtive..ad sesiape yg prnah alami mcm sye x? Klau pregnant, alhamdulillah sbb ni baby first

4 Các câu trả lời

Sis baru kahwin ke? Tunggu lagi 1 week kalau tak period test lagi k. Sometimes hormon changes lepas kahwin pun boleh kacau period cycle. Haritu sy 12 hari lambat period. Ingat kan preggy. Tapi period hari ke 13 😅😅 time tu baru sebulan kahwin. Hehe tapi Alhamdulillah next following month lekat dah 🥰

2y trước

inshaAllah sis..ye priod sye regular..xprnh delay mcm ni tp bile buat test ngtive..ni sye stop dlu buat test sbb tkt tlbh mghrp plk...aah sis..sye mkn acid folic da lme sbb mmg rncg nk ank, jd mmg start awl amk acid folic..ni pn sye xpuase sbb risau..tpkse bkorbn skt la buang puase sbb tkt dlm ad isi, nanti ap² jd, nk mnyesal da xgne..trime ksh sis ats doa ye..inshaAllah doa kn yg baik² untk sye & sis🤲🤲

Repeat scan lagi 2 minggu/seminggu awakk. Insyallah ada. Saya hari tu due period hari first sya cek ada dah. Mgkin hcg awak tak tinggi lagi, nnti kalau cek try amik amik kencing pertama subuh2 tuu.

2y trước

alhamdulillah..rzki awk jd ibu..😀😀sye tmpg gmbire..abz buat checkup da nmpk ke bby ye?

Sis nanti test lagi k. InshaAllah mana tau rezeki sis dapat baby tahun ni 🥰. Mudah-mudahan InshaAllah 🤲🏻🌹

2y trước

2 la sis..sye nk try lg 2 mgu mcm 2..ni rht dlu bg jiwe tenang..mne tau ad rzki kn..lg 2 mgu bru kptusn pstive ke..inshaAllah

try check after 2 week sis

2y trước

2 la..sye pn plan mcm 2..smgu ni check da nk dkt 5x..last check pg td then trs xnk check lg..tgu lg 2 mgu nanti..doa kn ad rzki sye sis..🥺🥺