Persediaan berpantang

Nak tanya semua, untuk berpantang kena buat persediaan apa ya? Apa yg kita kena beli? Boleh x list kan bagi ibu2 yang berpengalaman. Ni pengalaman pertama saya.. Sekarang dah 30 weeks.

2 Các câu trả lời

modes utk mama jgn lupa..mandian herba dlm pantang..jamu..bengkung..stokin..param dn pilis..minyak angin atau lotion panas..

yg penting mandian herba,pilis dan param serta losyen panas ..untuk pakaian jangan lupa,topi,stokin,sarung,baju panjang,pad