air gulaa...

Nak tanya semua momy kena minum air gula ke? Atau tertentu je? N sebab kena minum??

22 Các câu trả lời

selalunya air gula tu kena suruh minum bila berat naik mendadak atau kandungan kali pertama.

If brat naik mndadak dlm sbulan cntoh 3kg keatas kena mnum.or fmly history ada kncing mnis kena mnum

wajib minum bila 28wk untk umo 25 ke atas..klu ad mslh brt bdn n ada history dm..minum awal

sy dari 40kg naik 6kg , nurse suruh mnum jgk sbb naik mendadak brt🥲. tp fail jgk mnum .

Dlm buku ada tulis.. skrg ada rules baru, if pregnant masa umur >25, kena minum air gula..

5y trước

Owhh okeyssss

sy preggy yg ke 2 ni nurse ckp xpyh minum air gula..alhamdulillah 😊

Selalunya kalau berat naik mendadak.. tapi sekarang semua kena juga

Klau sy nurse ckp xpayah lgpun umur baru 23, lgpun takde mslh apa2

Setahu sya...umur 25 tahun ke ats mmg kne minum air gula...

Dekat buku pink ada tulis sis..😊