assalamalaikum

Hai mommy, nak tanya ada cara ke kita nak check gula sendiri.. Sebab minggu depan minum air gulaa.. Takot sangkut je..

9 Các câu trả lời

minum air gula lg tepat sis.. dh taw ade sangkut bru beli monitor bsp tu.. kat farmasi ade.. nk murah kat shopee... puase btol2 ye sblum minum air gula😊klau ade sngkut xpe nnt doc akn pntau...

5y trước

sy beli monitor bsp kat farmasi time tu offer rm18 je 1 set... jenama onetouch tp die punye refill pulak mahal😂

Pergi farmasi terdekat kata nak check sugar blood nanti diorang tolong checkkan baru rm3 je.. kalau nak beli sendiri kat farmasi pun boleh cucuk sendiri

Sama lah kita minggu depan kena minum air gula . Tapi kali kedua lah . Sis kalau nak check gula sendiri pergi farmasi je nak pergi check .

kalau tempat awk ade farmasi mercuri cube la g tgok kot2 mne taw die ade buat offer lg ke

5y trước

rezeki sis.. tp refill die pulak mahal😅

Beli test dekat farmasi..sy pun beli sendiri boleh test dekat rumah😊

Cari dekat farmasi.. Lebih sng nk pantau gula

5y trước

Mcm mana cara guna ni

Sllu ada mesin dia d jual..tpi x tau jual kat mna

4y trước

brapa sis ?

Sy bli dkt farmasi

Saya beli dgn kk lg murah berbanding dgn farmasi