hb low

hi , nak tanya , sebelum ni hb sy rendah 8.6 nurse suruh mkn ubat iron 2 biji pagi 2biji malam , lepastu dah takde rase nak pitam jantung berdebar sesak nafas tapi sejak appoiment baru baru ni check hb dh ok 11 nurse suruh ubat iron 1biji je sehari trus dtg balik pitam pitam sesak nafas tu agak agak kita sendiri boleh tak consume ubat tu 4biji sehari balik sebab takut hb turun balik sebab saya suka minum milo

1 Trả lời

Oo awk suka minum milo. Patutnya kurangkan sis. Sbb hb awk senang drop. Mungkin kena makan iron tablet mcm sebelum ni. Yg penting jangan minum milo selalu 😁